четвер, 9 лютого 2017 р.

«Розумний спорт»

Мобільний телефон – помічник людини в багатьох ситуаціях. Віртуальні фітнес-інструктори, тренування зору, раціональне харчування, правильний режим вживання води…і це не повний перелік функцій сучасних гаджетів. Дуже важливо навчитися використовувати їх раціонально та без шкоди для здоровя.


Ось декілька цікавих гаджетів:

П’ємо воду грамотно з Waterbalance

Додаток, що слідкує за найважливішим у людському організмі, – кількістю води. Waterbalance стежить за рівнем води, враховуючи індивідуальні людські параметри. Вам достатньо ввести ріст, вагу і вік. Додаток підтримує російську, українську й англійську мови.

Runkeeper – для активних бігунів

Ідеальний додаток для активних бігунів, велосипедистів і тих, хто хоче спостерігати, як зникають зайві калорії під час виконання фізичних вправ. Runkeeper фіксує всі деталі тренування: маршрут, відстань, швидкість і час. Також присутня опція музичного плеєра,  можливість виміряти пульс і прослухати поради тренера.

Контролюємо вагу з Lifesum

Lifesum стане хорошим порадником для тих, хто хоче позбутися зайвої ваги й оптимізувати надходження поживних речовин в організм при значному фізичному навантаженні. Вам необхідно створити власний профіль, увести бажаний результат, а додаток автоматично встановить орієнтовну дату, коли ви зможете досягти своєї мети, та видасть комплекс вправ. Lifesum також можна підключити до додатків для контролю фізичної активності (скажімо, Runkeeper).

30 Day Ab Challenge – місячний раціон фізичних вправ

30-денний челендж планових тренувань. Додаток автоматично диктує перелік вправ і час їх виконання. Інтенсивність тренувань щодень збільшується, тому до кінця плану ви значно покращите фізичну форму. Процедура тренувань підходить і для чоловіків, і для жінок.

Джерело: http://studway.com.ua/virtualniy-trener/




Немає коментарів:

Дописати коментар